Rreth Nesh

Kompania BILLI AL sh.p.k është themeluar në vitin 2000 si përfaqësues i kompanive Carrier dhe Toshiba në sistemet e ngrohje-ftohjes, me të cilat bashkëpunon prej vitesh. Sot risitë Carrier janë gjetur në të gjithë globin dhe në pothuajse në çdo aspekt të jetës së përditshme. Kompania ka krijuar mjedise të rehatshme dhe produktive, pavarësisht klimës, duke ju ofruan sistemet e ngrohje-ftohjes, për të siguruar shëndetin dhe mirëqënien tuaj. Billi AL ofron zgjidhje, dhe shërbime për të udhëhequr lëvizjen e ndërtimit të gjelbër. Këto shënojnë vetëm një pjesë të vogël të mënyrave që Billi AL synon, ta bëjë botën një vend më të mirë për të jetuar dhe punuar.

Çfarë ju ofrojmë ne?

Billi AL ofron zgjidhje globale në një gamë të gjerë të aplikacioneve në ngrohje-ftohje, ajër të kondicionuar, dhe gal1_1050më gjerë. Kondicioneret që ofron Billi AL karakterizohen nga komforti silencioz, paraqitja harmonike e performancës, cilësi e ajrit, konsum minimal i energjisë, performancë e lartë, kursim energjie dhe kosto efektive në zgjidhjen e ajrit të kondicionuar. Billi AL ofron zgjidhje në ndërtim, në vendosjen e standardeve për performancën, efikasitet të energjisë dhe qëndrueshmërisë për ajrin e kondicionuar, ndërtimin e kontrolleve dhe shërbimeve të energjisë për ndërtimin e ciklit të jetës. Billi AL shpk ofron përveç produkteve të kondicionimit e aspirimit, projektim dhe asistencë teknike të specializuar, duke qenë për klientet zgjidhja e parë në realizimin e sistemeve të kondicionimit dhe aspirimit.