Veçoritë

  • Kursim maksimal energjie!
  • Efikasiteti maksimal i energjisë me SEER deri në 7.4
  • Filter jonizimi
  • Sistemi i filtrimit i pesëfish-të: parafiltër i katalizatorit të ftohtë, vitaminë C, jon negativ, filtër jonizues
  • Tre opsione të fuqisë së funksionimit (50% -75% – 100%)
  • 9 faza të zgjedhjes së shpejtësisë së ventilatorit të njësisë së jashtme
  • Funksionim i qetë deri në 19dB (A)
  • Kontroll i zgjuar i funksionimit në distancë
  • Standart WiFi
3D DC Inverter

Njësia e brendshme është e pajisur me një motor ventilator inverter DC. Njësia e jashtme është gjithashtu e pajisur me kompresor të teknologjisë inverter DC dhe motor ventilator. Me 3 motorë inverter DC, njësia arrin performancën maksimale dhe efikasitetin e energjisë.

Vitamin C filter

Vitamina C, me veprimin e saj antioksidues, është e dobishme për shëndetin e lëkurës, për shkak të rolit të saj të rëndësishëm në sintezën e kolagjenit të lëkurës. Ky filtër çliron vitaminën C në hapësirë, duke rritur elasticitetin dhe hidratimin e lëkurës gjatë perdorimit të kondicionerit.

Filter i 5-fishte

Përmirësoni cilësinë e ajrit të brendshëm, pa reduktuar kapacitetin e rrjedhës së ajrit. Ata thithin dhe neutralizojnë duhanin, substanca të ndryshme kimike organike, aromat e ushqimit.

Wi-Fi dhe Kontroll Smart

Ju lejon të kontrolloni njësinë nga distanca, nëpërmjet internetit, pas instalimit të wifi.

ECO Mode

AC i ri i kursimit të energjisë aplikon modalitetin inovativ ECO, duke shtypur këtë buton, AC do të funksionojë në një modalitet kursimi prej 8 orësh, i cili redukton 60% të energjisë ndaj modalitetit normal.

Vete-pastrues

Njësia e brendshme do të vazhdojë të funksionojë në modalitetin e tharjes në mënyrë që të thajë avulluesin e brendshëm pasi të jetë fikur njësia, në mënyrë që njësia të mbahet e pastër.

Opsioni i gjumit (sleep)

Ky funksion mundëson që kondicioneri të rrisë ose të ulë automatikisht ftohjen dhe të ulë ngrohjen me 1°C në orë për 2 orët e para, më pas të mbajë në pritje për 5 orët e ardhshme, pas kësaj do të fiket.

Kohëmatësi

Ju lejon të ndizni njësinë në një kohë të paracaktuar në opsionin e dëshiruar të ftohjes ose ngrohjes.

Opsioni pa zhurmë

Ventilatori i brendshëm do të funksionojë në opsion super të qetë, duke arritur nivele jashtëzakonisht të ulëta zhurme.

Filter Jonizues

Lëshon jone negative në ajër, duke simuluar efektet relaksuese të pyjeve dhe ujëvarave.