Shtëpi & Vila

Carrier® HVAC është zgjedhja e besuar e miliona njerëzve për një ambient ku komforti vjen me efiçensë dhe qetësi, në shtëpitë dhe vilat e tyre.

Kondicionimi i Ajrit

Field-Tested Air Conditioning solutions designed to give you full climate control.

Boilerë

Heavy duty heat pumps guarenteed to keep you warm all the time

De-Lagështuesit

Forget what excessive humidity is

Portative

Climate control on the portable side

Biznese dhe Zyra

Shërbimet e Carrier per Biznese dhe Zyra janë dizejnuar për të përmbushur një varietet nevojash. Shërbimet ofrojnë performancë më të lartë në industri dhe me koston dhe impaktin ne mjedis më të ulët.

Biznese të Vogëla

Regulate the climate in a business environment.

Ftohje

Various technologies to suit your cooling needs

Ngrohje

Various technologies to suit your heating needs

Trajtimi i Ajrit

Various technologies to set a high standart for air quality

Sisteme VRF

Various VRF systems for your needs