Billi Al

Bukuria e Natyrës, në dorën tënde

Kush Jemi Ne

Lider në Distribucionin dhe Instalimin e sistemeve HVAC, Billi Al sjell ekspertizën dhe eksperiencën 20 vjeçare ne treg. Partnerizimi me Carrier garanton cilësinë më të lartë të produkteve dhe serviseve.

Ndërtesa Rezidenciale

Carrier® HVAC është zgjedhja e besuar e miliona njerëzve për një ambient ku komforti vjen me efiçensë dhe qetësi, në shtëpitë dhe vilat e tyre.

Ndërtesa Komerciale

Shërbimet e Carrier per Biznese dhe Zyra janë dizejnuar për të përmbushur një varietet nevojash. Shërbimet ofrojnë performancë më të lartë në industri dhe me koston dhe impaktin ne mjedis më të ulët.

Shërbime të Tjera

Përveç shërbimeve Carrier, ne gjithashtu ofrojmë shërbime të tjera shtesë.

HVAC

mbrojtje ndaj zjarrit

sisteme elektrike

sisteme hidraulike

automatizim (BMS)

Na Kontaktoni

Dergoni një mesazh

Info

  • Mobile: +355 69 20 87 411
  • Office: +355 4 2270724
  • Office: +355 4 2267111

  • Address: Showroom, Rruga e Kosovarëve.