Nje zgjidhje e dizenjuar per permirsimin e performances

Veçoritë

  • Carrier propozon një gamë të gjerë të njësive të brendshme hibride si kasetë, FCU (i jashtëm, i fshehur), të kanalizuara për të përmbushur çdo kërkesë dhe kriter instalimi: në dhomë, në mur, mbi një tavan të varur dhe shumë të tjera.

Produkte te tjera

30RQV Air-to-Water Heat Pump

Kapaciteti nominal i ngrohjes 17 – 21 kW Kapaciteti nominal i ftohjes 15 – 18 kW

61WG Water-Source Heat Pump

Kapaciteti nominal i ngrohjes 29 -117 kW

30RQ Air-to-Water Heat Pump

Kapaciteti nominal i ngrohjes 16 – 40 kW Kapaciteti nominal i ftohjes 16 – 40 kW