Rreth Nesh

Lider në Distribucionin dhe Instalimin e sistemeve HVAC, Billi Al sjell ekspertizën dhe eksperiencën 20 vjeçare ne treg. Partnerizimi me Carrier garanton cilësinë më të lartë të produkteve dhe serviseve.

Qëllimi jonë

Arsyeja pse ne e filluam këtë biznes ishte e qartë: Ne kërkonim përmirësim dhe inovim të serviseve dhe shërbimeve , duke përdorur teknologjinë dhe produktet më të fundit.

Partnerët Tanë

Partnerët tanë sigurojnë cilësinë më të lartë

Dhe teknologjinë më të fundit.

Carrier and Toshiba Air Conditioning

P3 ductal

VALSIR

SYSTEMAIR

RIELLO

HIDRA

Tekno – Ventil

Tyco Fire Protections

FETAS MANUFACTURING

Contact Us

Send us a Message

Info

  • Mobile: +355 69 20 87 411
  • Office: +355 4 2270724
  • Office: +355 4 2267111

  • Address: Showroom, Rruga e Kosovarëve.