Ndërtesa Rezidenciale

Carrier® HVAC është zgjedhja e besuar e miliona njerëzve për një ambient ku komforti vjen me efiçensë dhe qetësi, në shtëpitë dhe vilat e tyre.

Kondicionimi i Ajrit

Zgjidhje të kondicionimit të testuar në terren të krijuara për t’ju dhënë kontroll të plotë të klimës.

Pompa nxehtësie

Pompat e nxehtësisë me funksion të rëndë të garantuara për t’ju mbajtur ngrohtë gjatë gjithë kohës.

Delagështuesit

Harrojeni lagështinë e tepërt

Portative

Kontrolli i klimës me njësi portabël

Ndërtesa Komerciale

Shërbimet e Carrier per Biznese dhe Zyra janë dizejnuar për të përmbushur një varietet nevojash. Shërbimet ofrojnë performancë më të lartë në industri dhe me koston dhe impaktin ne mjedis më të ulët.

Biznese të Vogëla

Rregulloni klimën në një mjedis biznesi.

Ftohje

Teknologji të ndryshme që i përshtaten nevojave tuaja të ftohjes

Ngrohje

Teknologji të ndryshme që i përshtaten nevojave tuaja për ngrohje

Trajtimi i Ajrit

Teknologji të ndryshme për të vendosur një standard të lartë për cilësinë e ajrit

Sisteme VRF

Sisteme të ndryshme VRF për nevojat tuaja