Pershtatur per te perballuar kushtet ekstreme te motit, duke përdorur teknologji të përparuar të inverterit, seria PLATINUM Plus ju lejon të shijoni nivelet më të larta të rehatisë.

Me funksionin e rrjedhjes së ajrit 3D, seria CoolEasy, ka funksionin e lëvizjes automatike horizontale dhe vertikale, e cila siguron një fluks ajri të barabartë.

XPOWER Ion ju lejon të pershtatni ambientin e brendshëm të shtëpisë tuaj dhe të menaxhoni energjinë.

Seria EXTREME 2 vjen për të ju ndihmuar të krijoni komoditetin ideal brenda shtëpisë suaj edhe në kushte moti ekstreme.

Seria e re Sensation e dizajnuar me teknologji inovative ndihmon në reduktimin e  zhurmës, në njësitë e brendshme dhe të jashtme, që izolojnë tingujt dhe vibracionet.

Tani mund të mbani temperaturën e dëshiruar duke ulur kostot e energjisë… dhe jo vetëm kaq! CRYSTAL ULTRA CLEAN është një model efekas në përdorimin e energjisë me një SEER deri në 7.4 dhe me klasë energjie A++/ A+++ (ftohje/ngrohje).

Na kontaktoni

Send us a Message

Info

  • Mobile: +355 69 20 87 411
  • Office: +355 4 2270724
  • Office: +355 4 2267111

 

  • Address: Showroom, Rruga e Kosovarëve.