Efiçencë e lartë e energjie

SEER deri në 5.06,SCOP deri në 4.98

A+++ në të gjitha përmasat

Kapaciteti nominal i ngrohjes dhe ftohjes 16 – 40 kW 

Kapaciteti nominal i ngrohjes  17 – 21 kW Kapaciteti nominal i ftohjes 15 – 18 kW

Kapaciteti nominal i ngrohjes  29 -117 kW

Dizenjuar për funksionim të besueshëm dhe performancë optimale

Kapaciteti nominal i ngrohjes 21 to 102 kW

Na kontaktoni

Send us a Message

Info

  • Mobile: +355 69 20 87 411
  • Office: +355 4 2270724
  • Office: +355 4 2267111

 

  • Address: Showroom, Rruga e Kosovarëve.